Menu
06 - 384 06 860 info@boonenschrijver.nl

De initiatiefnemers van Boon & Schrijver zijn Anna Boon en Frans Schrijver. Sinds 2015 hebben zij de handen ineengeslagen, na een aantal jaren als éénpitter in het bedrijfsleven en kringloopbranche te hebben (samen) gewerkt. Boon & Schrijver is gevestigd in Amersfoort. Anna en Frans vormen de spil van de organisatie en hebben gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in de kringloopbranche. Tevens beschikken zij over een groot netwerk dat zij in kunnen zetten bij specialistische vraagstukken.

Anna Boon

Anna werkte bij commerciële bedrijven en zorginstellingen voordat zij in 2007 in de kringloopbranche terecht kwam. Zij vervulde daar verschillende functies, o.a. als manager P&O en interim-directeur bij Federatieve Kringloopcentrale B.V. en als office-manager bij Kringloop Midden Holland. Anna traint daarnaast bedrijfsleiders ‘on the job’.

Sinds 2010 werkt zij ook als zelfstandig adviseur voor kringloopbedrijven. Anna heeft voor de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland deelgenomen in de werkgroep ‘arbeidsvoorwaarden kringloopbedrijven’. De laatste jaren is zij actief betrokken bij bedrijven die het BKN-keurmerk willen implementeren. Zij ondersteunt zowel op strategisch als op operationeel niveau. Anna wordt enthousiast waar werken met hoofd en hart samenkomt.

Analytisch, doelgericht, to-the-point, betrokken
Frans Schrijver

Frans heeft in diverse branches, in uiteenlopende functies gewerkt, o.a. in de ICT, werving & selectie en detachering. Van 1997 tot 2011 is Frans actief in de kringloopbranche bij kringloopketen Het Goed als ontwikkelaar van nieuwe bedrijvigheid (w.o. Marktplaats.nl), als interim-manager en ook als mede-eigenaar/directeur.

Namens de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland heeft Frans jarenlang deelgenomen aan CAO-onderhandelingen.

Sinds 2011 ondersteunt Frans als zelfstandig professional organisaties en is hij actief als coach voor ondernemer, manager en professional.

Daarnaast is Frans sinds 2014 een van de initiatiefnemers van – en trainer bij Leiderschapsplein.nl.

Ontwikkelingsgericht, out-of-the box, resultaatgericht en 'mensenmens'