Menu
06 - 384 06 860 info@boonenschrijver.nl

Wordt u ook wel eens geconfronteerd met organisatorische vraagstukken die buiten uw expertise vallen? Dan is het prettig dat u kunt rekenen op deskundig advies en professionele dienstverlening. Onze klanten weten dat al jaren.

Boon & Schrijver is actief op de volgende gebieden:

Strategie- en kwaliteitsontwikkeling

Wilt u uw bedrijf optimaliseren en bent u op zoek naar strategisch advies en ondersteuning, neem dan contact op met de ervaren adviseurs van Boon & Schrijver.

Publiek private samenwerking

Boon & Schrijver heeft ruim 25 jaar ervaring in publiek private samenwerkingen met overheden, onderwijsinstellingen, sociale werkvoorzieningen en reinigingsdiensten. Wanneer u op dit gebied ondersteuning kunt gebruiken, dan bent u daarvoor bij Boon & Schrijver aan het goede adres.

Interim-management

Heeft u voor bepaalde tijd ondersteuning nodig op managementniveau vanwege uitval, cultuurverandering of vanwege een bijzonder project? Neem ook dan contact op met Boon & Schrijver. U ontmoet betrokken managers.

Directievoering

Wanneer u, bij voorbeeld, meer op afstand wilt besturen en de dagelijkse leiding van uw organisatie in handen wilt leggen van een betrokken directeur dan komt Boon & Schrijver graag vrijblijvend met u kennismaken.

Retail

Leven er bij u vragen rondom winkelinrichting of het verhogen van de winkelomzet? Maak ook dan gebruik van de ervaring van Boon & Schrijver op dit gebied.

Boon & Schrijver coacht, bijvoorbeeld, deelnemers van de ‘Kringloop Retail Management Cursus‘ dat in samenwerking met Accenture en Social Entriprise Lab door de BKN wordt aangeboden.

Keurmerk, businesscase of handboek

Boon & Schrijver ondersteunt bij het opstellen van uw strategische documenten en loodst u door het gehele proces van het formuleren van de vraag, het schrijven van het document tot en met de uitvoering ervan.

Personeelszaken

Boon & Schrijver kan u in de volle breedte van het personeelswerk ondersteunen.
Of het nu gaat om de herstructurering van het personeels- of opleidingsbeleid, het opstellen van een gespreks- of beloningssystematiek, of de vormgeving van een OR.

Werving & selectie

Boon & Schrijver neemt u de zorgen rondom werving en selectie graag uit handen. We kunnen u ondersteunen op deelgebieden of het gehele traject voor u verzorgen. Een W&S traject is voor Boon & Schrijver altijd maatwerk. Waar u ook voor kiest; uw vacature plaatsen wij op onze site en delen we op social media.

Coachen

Op zoek naar focus of juist meer balans? Moet er een ingewikkelde keus worden gemaakt, of is de richting niet helder? Boon & Schrijver heeft ruime ervaring in het coachen van leidinggevenden en professionals.

Trainen

Boon & Schrijver biedt trainingen aan die speciaal zijn ontwikkeld voor de kringloopbranche. Bij voorbeeld: praktisch leidinggeven en productkennis.

Speciaal voor de kringloopbranche heeft Boon & Schrijver, in samenwerking met Leiderschapsplein.nl, een meerdaagse masterclass voor leidinggevenden ontwikkeld. Het traject bestaat uit vijf trainingsdagen met een tussentijd van enkele weken. We noemen het: Leergang Leidinggeven in de Kringloopbranche.