Menu
06 - 384 06 860 info@boonenschrijver.nl

Wordt u ook wel eens geconfronteerd met organisatorische vraagstukken die buiten uw expertise vallen?

Dan is het prettig dat u kunt rekenen op deskundig advies en professionele dienstverlening. Onze klanten weten dat al jaren.

Boon & Schrijver is actief op de volgende gebieden:

Advies en ondersteuning

Wanneer u op zoek bent naar organisatieadvies of wanneer u ondersteuning in uw organisatie kunt gebruiken, dan komt Boon & Schrijver graag met u van gedachten wisselen.

Boon & Schrijver helpt haar klanten op een veelheid van vraagstukken, zoals; het vinden van een nieuwe koers, het doen van onderzoek, het schrijven van strategische -en ondernemingsplannen, begeleiding bij publiek private samenwerkingen en begeleiding bij kwaliteitskeurmerken e.d..

Interim-management

Wanneer u voor bepaalde tijd ondersteuning kunt gebruiken op managementniveau, of overweegt directievoering uit handen te geven, neem ook dan contact op met Boon & Schrijver. U ontmoet betrokken managers.

Personeelszaken

Boon & Schrijver kan u in de volle breedte van het personeelswerk ondersteunen.
Of het nu gaat om de herstructurering van het personeels- of opleidingsbeleid, het opstellen van een gespreks- of beloningssystematiek, of het traject van werving- & selectie.

Coachen

Op zoek naar focus of juist meer balans?

Moet er een ingewikkelde keus worden gemaakt, of is de richting niet helder?

Boon & Schrijver heeft ruime ervaring in het coachen van werknemers, professionals, leidinggevenden en ondernemers.

Trainen

Onder de vlag van Leiderschapsplein.nl verzorgt Boon & Schrijver eendaagse, praktische trainingen op het gebied van leidinggeven voor het middenkader.

Daarnaast verzorgt Leiderschapsplein.nl de vijfdaagse ‘leergang leidinggeven’ de teamtraining ‘pesten op het werk’ en biedt zij een traject aan, voor collega’s waarvan het einde van de carrière nadert, onder de naam;‘een extra bidon voor in de finale’.

Meer informatie kunt u vinden op: www.leiderschapsplein.nl.